Doç.Dr. Türkan KEÇELİ MUTLU

 

 

Dersin Kodu Tipi Adı Ders Saati Kredisi AKTS Dönem
GM-0005 Y.L. Zeytinyağı İşleme Teknolojisi 3+0 3 6 Güz
GM-0021 Y.L. Phenolic Compounds & Antioxidants in Foods 3+0 3 6 Güz
GM-0023 Y.L. Yağ Sanayi Atıklarının Değerlendirilmesi ve Atık Yönetimi 3+0 3 6 Güz
GM-647 Y.L. Yemeklik Yağların Analitik Kalite Kontrolü 2+2 3 6 Güz
SAFS-0001 Dr. Sourcing and Production of Sustainable Oils and Fats 3+0 3 6 Güz
GM-0002 Y.L. Yemeklik Yağ İşleme Teknolojisi 3+0 3 6 Bahar
GM-0024 Y.L. Kızartma Yağı Üretim Teknolojisi 3+0 3 6 Bahar
GM-0026 Y.L. Food Emulsions 3+0 3 6 Bahar
GM-628 Y.L. Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri 3+0 3 6 Bahar
SAFS-0004 Dr. Frying Oils Techology and Food Safety for Frying Oils 3+0 3 6 Bahar

 

Not: Ders içeriğini "Dersin Kodu" veya "Adı"na tıklayarak görebilirsiniz.