Dersin Kodu | Tipi | Adı | Ders Saati | Kredisi | AKTS | Dönem |
BYE-GM1 | Y.L/Dr. | Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği | 3+0 | 3 | 6 | Güz |
GM-0011 | Dr. | Gıda Mühendisliğinde Araştırma Metodları | 2+2 | 3 | 6 | Güz |
GM-691 | Y.L. | Poultry Meat Processing | 3+0 | 3 | 6 | Güz |
GM-693 | Y.L. | Technology of Meat Processing and Improving Meat Quality | 3+0 | 3 | 6 | Güz |
SAFS-0003 | Dr. | Food Security and Food Processing Technologies | 3+0 | 3 | 6 | Güz |
GM-0008 | Dr. | Poultry Further Processing and Quality | 3+0 | 3 | 6 | Bahar |
GM-0020 | Y.L. | Processed Meats | 2+2 | 3 | 6 | Bahar |
GM-674 | Y.L. | Geleneksel Et Ürünleri Teknolojisi | 3+0 | 3 | 6 | Bahar |
SAFS-0006 | Dr. | Meat Processing Technologies to Improve Food Security | 2+2 | 3 | 6 | Bahar |
Not: Ders içeriğini "Dersin Kodu" veya "Adı"na tıklayarak görebilirsiniz.