Dr.Öğretim Üyesi Hakan BENLİ

 

Dersin Kodu Tipi Adı Ders Saati Kredisi AKTS Dönem
BYE-GM1 Y.L/Dr. Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği 3+0 3 6 Güz
GM-0011 Dr. Gıda Mühendisliğinde Araştırma Metodları 2+2 3 6 Güz
GM-691 Y.L. Poultry Meat Processing 3+0 3 6 Güz
GM-693 Y.L. Technology of Meat Processing and Improving Meat Quality 3+0 3 6 Güz
SAFS-0003 Dr. Food Security and Food Processing Technologies 3+0 3 6 Güz
GM-0008 Dr. Poultry Further Processing and Quality 3+0 3 6 Bahar
GM-0020 Y.L. Processed Meats 2+2 3 6 Bahar
GM-674 Y.L. Geleneksel Et Ürünleri Teknolojisi 3+0 3 6 Bahar
SAFS-0006 Dr. Meat Processing Technologies to Improve Food Security 2+2 3 6 Bahar

 

Not: Ders içeriğini "Dersin Kodu" veya "Adı"na tıklayarak görebilirsiniz.